Wednesday, April 11, 2012

merayap , cube hilangkan TENSION !

assalamualaikum !

jalan , makan , wayang , lepak !
hai awak - awak semue , sihat kah ? hopefuully OK . ermm . hari ni , bella nak update blog ni , nak cerite pasal bella hangout dengan due orang member bella ni di JAYA JUSCO , wahh ! best , bella dapat bawak kawan yang tak penah merase lagi pergi JJ , tempat yang paling die nak pergi , kesian die tau , dah sem4 baru dapat pergi . bella pon nak mmintak maaf dekat die , sebab tak penah dapat nak bawak pergi JJ sebelum - sebelum ni . hari ni kami bejalan tige orang aje . member - member yang lain tak jadi pergi . ermm , tak mau la pakse - pakse dieorang kalau dah tak nak pergi .. buat ape nak pakse orang kan . ermm mule - mule bella ambik member ni dekat tempat sewe die , pastu bawak ke JJ , semamtare tunggu kawan yang sorang lagi datang ni , kami pergi makan dulu , puret pon dah kebuluran . jadi kami bedue makan di restoran JOHNNY. biar la bawak kawan merase makan dekat tempat tu .. bella suke sangat , sebab kawan bella boleh terime makan makanan dekat situ , ingat kan die tak suke , ye la tak selalu orang boleh suke ape yang kite suke kan . ermm . lepas makan , kami bertige naik nak beli tiket wayang ... MAKK !!!! naik je escalator tu , orang dah berbaris panjang ,, sampai tempat escalator tu .. panjang nye barisan .. macam tak sanggup nak berbaris .. mule - mule ingat tak jadi nak tengok wayang dah . pastu tige- tige ambik keputusan , beratur jugak . ok , benor nye tak la lame tunggu . ye la beratur sambil sembang , mane nak terase sangat kan . ok tibe time kamiorang punnyer turn . orang kaunter tu kate , "sori ye hari ni aircon rosak, semue pangong, kecuali panggong untuk cerite 3temu janji je OK" , pehh ! dalam hati mule kate , makk panas la nanti . ok , kami beli jugak tiket tu , sebab dah ade dkat situ , dah bertur panjang , and last reason , kami nak tengok crite tu (bella takut sebenor nye dengan cerite tu) . 

- serius , cerite ni menakutkan (bagi bella la) , but nie cite best jugak - 
- tengok la -

- me and aida -

- niesa with aida -
- cantik mereka -

- tempat still same , tak boleh belah , haha -

- kami bertiga . thnkzz dekat budak pompuan yang tolong snap pic kami -



- saye paling tak comei and cantik - 
- i know . hihihi -


bilabellaG

coretan BELLA berakhir di sini , jumpe lagi U all .